Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Analize |
|

Corteva, creștere cu 9% a vânzărilor nete pentru segmentul de produse de protecția plantelor, în T3

Unul dintre producătorii cunoscuți de pe piața semințelor și a protecției plantelor agricole, Corteva (CTVA) a raportat vânzări nete pentru segmentul de produse de protecția plantelor în creștere cu 9%, în trimestrul 3.
corteva

În ceea ce privește vânzările organice, acestea au crescut cu 21%, înregistrând câștiguri din vânzări în fiecare regiune, cu excepția Americii de Nord.

Îmbunătățirea volumului și a prețurilor a fost determinată în principal de înregistrarea continuă a noilor produse de protecția plantelor în America Latină, Asia Pacific și EMEA, se arată într-un comunicat remis la redacție.

„În sistemul GAAP, pentru trimestrul 3 al anului 2020, s-a înregistrat o pierdere de 390 milioane de dolari. EBITDA operațional a înregistrat o pierdere de 179 milioane de dolari, ceea ce înseamnă o îmbunătățire cu 14% față de anul anterior. Marja EBITDA operațional  a înregistrat o îmbunătățire de 120 de puncte de bază. Creșterile de volum și portofoliul adecvat în segmentul protecția plantelor, împreună cu mărirea productivitătii și optimizarea sinergiilor identificate, au permis mărirea marginii operaționale, în ciuda efectelor negative ale variațiilor cursului valutar și a cererii mai scăzute de semințe”, se arată în raportul destinat rezultatelor financiare ale companiei pentru trimestrul 3, încheiat la data de 30 septembrie 2020.

Reprezentanții companiei au specificat în comunicatul de presă faptul că societatea a luat măsuri suplimentare în cursul acestui trimestru pentru a-și consolida fluxul de numerar, îmbunătățindu-și rotația capitalului circulant cu 7% față de anul anterior.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii