Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Agricultură |
|

Corteva Agrisicence a crescut vânzările nete în România cu 73% în T2 2021

Corteva Agriscience a raportat o creștere financiară a afacerilor consolidate în România cu 73% în al doilea trimestru al anului 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, segmentul de produse de Protecția plantelor fiind cel care a crescut semnificativ în acest sezon, cu 93% - rezultatele financiare nete pe acest sector aproape s-au dublat în al doilea trimestru al anului 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
corteva

Potrivit reprezentanților companiei, principalii factori pentru această creștere semnificativă au fost lansarea produselor precum: Korvetto™ – un erbicid post-emergent pentru rapiță, aplicat pe mai mult de 150 000 de hectare în 2021; Pachetul Pixxaro™ Super care conține molecula Arylex active™, soluție pentru controlul unei game largi de buruieni din culturile de cereale; Pallas™ și Floramix™ – erbicide pentru combaterea buruienilor din culturile de grâu sau Evolus®, un fungicid sistemic pentru cereale.

În ceea ce privește vânzările pe segmentul de Semințe al companiei Corteva, în România acesta a crescut cu 59% în T2 2021 față de aceeași perioadă a anului trecut. Această creștere financiară a fost susținută de creșterea vânzărilor de semințe de floarea soarelui cu 8%, datorită lansării unui nou portofoliu  de produse de genetică performantă  împreună cu tehnologia Express®.

De asemenea, și segmentul de hibrizi de porumb a avut o contribuție semnificativă, datorită vânzărilor de ultim moment pentru însămânțarea culturii duble, după cereale.

Per total, rezultatele semestriale în 2021 demonstrează o creștere a afacerilor financiare cu 24% pentru afacerea Corteva din România, comparativ cu prima jumătate a anului 2020.

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii