FacebookTwitterLinkedIn

„Capacitatea sporită a facilității din Afumați ne va permite să satisfacem cererea internă și internațională în creștere pentru semințe de înaltă calitate, marca Pioneer®”, a declarat Jean Ionescu, Country Leader Corteva Agriscience în România și Moldova.

Noul proiect de investiții va cuprinde un nou depozit și o stație de condiționare care vor fi utilizate în vederea eficientizării problemelor legate de aprovizionare.

„Deja am alocat 35.000 de ore de lucru acestui proiect, astfel că implementarea este în termen”, a punctat și Marius Bărăceanu, Production Location Manager Corteva Agriscience în România.

Stația din Afumați produce hibrizi de porumb, floarea-soarelui și rapiță de primăvară. Facilitatea din Afumați funcționează din 2006, cu aproximatix 160 de angajați și 250 de muncitori sezonieri în timpul sezonului de recoltare.

Construcția facilității moderne urmează să devină operațională la începutul lunii august. Investiția totală, inclusiv cea cu privire la modernizare, depășește 73 milioane de euro.