Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

CorporateRegatta, prima competiție de yachting din România, anunță companiile câștigătoare

Prima ediție a competiției de yachting dedicată companiilor, CorporateRegatta, a avut loc în perioada 22 – 24 iunie, la Limanu, Mangalia.   
Corporate Regatta_03.jpg

11 echipaje formate din reprezentanți ai companiilor Sameday, Xerox, Zitec, Kaufland, BCR, Fabryo, Emag, Aggreko, Netopia, TerraGaz Construct și KXL s-au întâlnit la startul celor două de zile de curse în care au experimentat activități inedite, alături de instructorii școlii de navigație SetSail.

După o finală strânsă, la Clasa ORC A, compania XEROX România a câștigat premiul I, locul al II-lea a fost câștigat de NETOPIA, locul al III-lea a aparținut companiei BCR, iar pe locurile următoare s-au clasat AGGREKO, KAUFLAND și EMAG.

La Clasa ORC B, echipajul companiei TERRA GAZ a câștigat locul I, locul al II-lea a fost obținut de ZITEC, locul al III-lea a fost adjudecat de echipajul companiei SAMEDAY, urmate de KXL și FABRYO.

CorporateRegatta s-a aflat la prima ediție, iar organizatorii doresc să repete această experiență:

„Ne bucurăm că prima ediție a competiție de yachting din România dedicată companiilor s-a bucurat de un real succes, reunind angajați și parteneri pregătiți pentru a manevra cu succes barca care i-a antrenat pentru a fi numărul 1. Cu siguranță vom repeta acest eveniment în fiecare an, pregătindu-le în acelașii timp participanților noi surprize la fiecare ediție”, a declarat Valentin Oeru, ManagingPartnerSetsail.

„Timpul petrecut la CorporateRegatta a fost minunat de la început până la sfârșit! A fost o experiență specială deoarece puțini dintre noi mai puseseră piciorul pe un velier și nu eram obișnuiți cu acest grad de efort. Chiar dacă, pe alocuri, vremea nu a ținut cu noi, experiența a fost extraordinară. Evenimentul ne-a dat posibilitatea să învățăm și să experimentăm lucruri noi, într-o atmosferă prietenoasă și ne-am bucurat de o foarte bună organizare. Am venit ca o echipă pentru a ne întări coeziunea în cadrul unor condiții total diferite de cele de la serviciu, am simțit că ne-am îndeplinit și chiar ne-am depășit așteptările și obiectivele. În plus, am creat amintiri frumoase. Mulțumim organizatorilor, instructorilor și celorlalte companii participante pentru un eveniment de neuitat”, a declarat Gabriel Pantelimon, Director General Xerox România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii