Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Evenimente |
|

Coronavirusul a tăiat câte 850.000 dolari din marile premii de la US Open

Câştigătorii de anul acesta de la US Open vor primi premii mai mici cu 850.000 dolari față de anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus, au anunțat organizatorii turneului de tenis de Mare Şlem.  
tenis clasamente ATP

Astfel, valoarea totală a premiilor va fi de 53,4 milioane dolari, faţă de 57 milioane dolari în 2019. Laureaţii probelor de simplu masculin şi feminin vor încasa 3 milioane de dolari fiecare, în loc de 3,85 milioane dolari acordaţi anul trecut, transmite Agerpres.

De asemenea, Federaţia americană de tenis (USTA) a mai decis să deblocheze suma de 7,6 milioane dolari pentru a despăgubi financiar jucătorii afectaţi de criza sanitară. Mai departe, fondurile vor fi repartizate în părţi egale între WTA şi ATP, care vor decide modalitatea prin care banii vor fi distribuiţi jucătorilor şi jucătoarelor.

Turneul US Open se va disputa fără spectatori în perioada 31 august – 13 septembrie. Simona Halep, numărul doi mondial, este înscrisă în competiție, dar prezența ei nu este sigură. Aceasta a declarat forfait pentru turneul de la Palermo din această săptămână, primul de la reluarea circuitului după pauza impusă de pandemia de coronavirus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii