Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Coronavirusul ar putea „dispărea natural”, fără să fie nevoie de un vaccin, spune un fost director OMS

Coornavirusul ar putea „să dispară în mod natural”, fără a fi nevoie de producerea unui vaccin, a spus britanicul Karol Sikora, fost director al Organizației Mondiale a Sănătății, actualmente directorul medical al centrului Rutherford Health.
Karol Sikora

Pe de altă parte, guvernul britanic a alocat peste 90 de milioane de lire pentru înființarea unui centru pentru dezvoltarea vaccinurilor, informează The Telegraph.

„Există o șansă reală ca virusul să se stingă în mod natural, înainte de producția unui vaccin”, a spus ieri Sikora. „Vedem cam același model pretutindeni și bănuiesc că avem mai multă imunitate decât s-a estimat inițial. Trebuie să continuăm măsurile pentru încetinirea virusului, dar ar putea să dispară de la sine”, a spus Sikora, citat de The Telegraph.

Pe de altă parte, guvernul britanic a anunțat astăzi o investiție de 93 de milioane de lire sterline pentru construirea primului Centru de Producție și Inovație Vaccinuri, care se va deschide în vara anului viitor, cu un an înainte de termenul stabilit inițial.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii