Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Coronavirus România: Maurer Imobiliare sprijină spitalele din Brașov și le oferă containere

În contextul situației actuale, compania Maurer Imobiliare a donat spitalelor din județ containere modulare cu destinația de pre-triaj.
shutterstock_1627886170

Astfel, în decursul acestor zile, mai multe containere au ajuns către diferite spitale din județul Brașov. Un container a ajuns în decursul zilei de joi către Spitalul Dr. C.T. Sparchez din Zarnesti, iar azi au fost transportate încă două containere către Spitalul Clinic Județean de Urgență și Spitalul Clinicde Pneumoftiziologie Brașov.

Au fost finalizate discuțiile și pentru transportul unui container la Spitalul Municipal din Săcele urmând ca acesta să fie transportat în decursul zilei de luni (după finalizarea unor lucrări la drumul public care împiedica, momentan, accesul platformei și a automacaralei necesare pentru transportul și descărcarea containerului). În aceste containere, personalul medical va prelua toți pacienții care se prezintă prin mijloace proprii la spital și cei de pe ambulanță, apoi vor îndruma bolnavii către secțiile specifice fiecărei afecțiuni în parte.

„Ne aflăm într-o perioadă în care trebuie să dăm dovadă de solidaritate și, cel mai important, să fim uniți. Acesta este spiritul nostru, al familiei Maurer Imobiliare cladită de atâția ani pe sprijin și încredere reciprocă. Empatizăm cu problemele cu care se confruntă sistemul sanitar și punem umărul la bătaie pentru a câștiga, împreună, lupta cu acest virus”, declară reprezentanții companiei Maurer Imobiliare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii