FacebookTwitterLinkedIn

Pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, compania a realizat o listă de recomandări pentru clienți, printre care se numără, evitarea cumpărăturilor în timpul orelor de vârf (17:00-19:00), evitarea zonelor aglomerate, păstrarea distanței de cel puțin 1 m față de alte persoane și efectuarea  plății cu cardul bancar.

De asemenea, Lidl le recomandă tuturor spălarea foarte bine a alimentelor înainte de consum, adoptarea unui comportament responsabil în ceea ce privește numărul de produse achiziționate, evitarea deschiderii ambalajelor produselor pe care nu le achiziționează și atingerea doar a fructelor și legumelor pe care urmează să le cumpere.

În plus, pentru a ajuta clienții care stau la coadă să păstreze distanța recomandată de 1 m față de cei din jurul lor, de ieri, compania a început montarea unor indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. Ei au anunțat că săptămâna aceasta vor începe montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat și a fost limitat numărul de clienți prezenți în același timp în anumite magazine Lidl.