Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Coronavirus România: ING va aplica amânarea plății ratelor până la două luni pentru persoanele fizice

ING a decis să adopte noi măsuri pentru clienții care întâmpină probleme cauzate de pandemia Coronavirus, astfel banca va aplica amânarea plății ratelor până la două luni pentru persoanele fizice.
 aboneaza-te
shutterstock_1575675745

Banca ING adoptă noi măsuri în timpul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Pentru clienții persoane fizice cu credite de nevoi personale și imobiliare care sunt afectați în mod tranzitoriu de pandemia de COVID-19 și care solicită în mod direct măsuri de sprijin, ING va aplica amânarea plății ratelor până la 2 luni. Durata creditului va fi extinsă în concordanță, pentru a păstra același nivel pentru ratele lunare.

De asemenea, pentru clienții persoane fizice care resimt un impact direct și de durată prin circumstanțe ca pierderea locului de muncă sau probleme grave de sănătate, ING va încerca să găsească pentru fiecare caz în parte soluția potrivita eșalonării creditului.

Pentru IMM-uri și micro-companii ING va implementa aprobarea reînnoirii pe trei luni a facilităților de finanțare a capitalului circulant. Măsura se aplică clienților cu scadență la facilitățile de credit în următoarele trei luni și care nu se află deja într-un proces de remediere sau de restructurare a creditelor existente

De asemenea, referitor la informarea trimisă către IMM-uri în data de 11.03.2020, privind modificarea comisioanelor percepute comercianților pentru încasările la POS de la 1 aprilie 2020, ING a decis amânarea cu trei luni a implementării acestei masuri, dat fiind contextul COVID-19.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii