Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Coronavirus România: Avon România împreună cu Amma Print donează viziere pentru personalul medical

Avon România continuă acțiunile de sprijinire a luptei împotriva coronovirusului și împreună cu tipografia Amma Print donează 5.000 de viziere pentru personalul medical din spitalele românești.
 aboneaza-te
AVON DONEAZA

Avon a răspuns solicitării Fundației Regina Maria și a oferit finanțarea necesară pentru vizierele produse mai apoi de tipografia Amma Print. Compania mai donează și suma de 10.000 euro către Hospice Casa Speranței pentru a-i ajuta să își desfășoare în continuare serviciile de îngrijire a persoanelor care se confuntă cu problemele unor boli incurabile. Pentru că această perioadă pune presiune crescută nu numai pe sistemul medical, ci și pe asociațiile care în mod curent oferă asistență bolnavilor cronici, AVON România rămâne și în aceste momente alături de partenerii pe care i-a sprijinit de-a lungul timpului.

„Ne-am mobilizat încă de la începutul acestei perioade pentru a sprijini lupta împotriva acestui virus care ne-a schimbat viețile tuturor. Vedem nevoile care apar în sistemul medical și în comunitate și ne dorim să contribuim la acoperirea lor. Încercăm în același timp să ne menținem și angajamentul față de partenerii noștri strategici din sectorul neguvernamental, care oferă servicii și sprijin unor categorii afectate indirect de criză”, a declarat Andreea Moldovan, General Manager SEE Avon.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii