Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Coronavirus: KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

KLM confirmă continuarea operării pentru perioada 29 martie 2020 - 3 mai 2020 a 25 de destinații intercontinentale și 32 de destinații europene.
KLM 2 (1)

În această perioadă, KLM va zbura conform unui program ajustat, care reprezintă aproximativ 10% din numărul normal de zboruri, program care va fi supus schimbărilor deciziilor autorităților naționale și internaționale. Dincolo de criza sanitară indusă de răspândirea COVID-19 în lume, întreaga echipă a companiei KLM lucrează pe de o parte la repatrierea tuturor cetățenilor olandezi aflați în prezent în alte țări, dar și la menținerea unui nucleu critic de zboruri și destinații.

Ca urmare a restricțiilor de circulație impuse de răspândirea COVID-19 în Europa, începând cu data de 28 martie 2020 și până pe 3 mai 2020, compania aeriană KLM nu va mai opera zborurile pe ruta Amsterdam – București. Rețeaua intercontinentală de zboruri KLM va fi operată cu aeronave Boeing 777 și 787.

Compania a adoptat o serie de măsuri pentru a combate răspândirea virusului COVID-19. KLM oferă echipament personal de protecție, iar programul a fost ajustat astfel încât echipajul să nu stea în străinătate sau să rămână în strainatate pentru o perioada cât mai scurtă de timp posibil.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii