Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Coronavirus descoperit pe creveții din Ecuador în China

Într-un oraș din provincia Anhui din China a fost descoperit noul coronavirus pe ambalajele de creveți din Ecuador, informează presa chineză miercuri.
 aboneaza-te
shutterstock_342934826

Într-un oraș din provincia Anhui din China a fost descoperit noul coronavirus pe ambalajele de creveți din Ecuador, informează presa chineză miercuri, potrivit Reuters.

După ce autoritățile locale au efectuat o inspecție de rutină, a fost descoperit noul coronavirus pe ambalajele exterioare ale creveților congelați cumpărați de un restaurant din Wuhu.

Această știre a apărut la o zi după ce un oraș port din provincia Shandong a găsit virusul pe ambalajele de fructe de mare importate, fără a menționa țara de origine.

Încă din luna iulie, mai multe orașe din China, inclusiv cele portuare, Dalian și Xiamen, au raportat cazuri de coronavirus care au dus la suspendarea importurilor de la trei producători de creveți din Ecuador.

Testele de coronavirus efectuate pentru muncitori, alimente, interiorul restaurantului și membrii familiilor lucrătorilor au arătat rezultate negative.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii