Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Coronavirus: Creștere vânzărilor la mașinile cu spray dezinfectant

Timothy Kane, CEO al Goodway Technologies Corp, care produce aparate cu spray desinfectant, spune că afacerea sa înflorit pe timpul pandemiei.  
dezinfectant

Timothy Kane, CEO al Goodway Technologies Corp, care produce aparate cu spray desinfectant, spune că afacerea sa înflorit pe timpul pandemiei. Deși în trecut acest tip de afacere era una de nișă, fabricarea aparatelor cu spray dezinfectant reprezintă în present un serviciu esential, relatează Reuters.

„Comenzile noastre au crescut de 50 de ori în aprilie, a fost ca și cum cineva ar fi apăsat un buton”, a mărturisit Kane. Compania Goodway are o fabrică în Stanford, Connecticut unde se construiesc mașini care pulverizează un spray infuzat cu alcool sanitar pentru igienizarea suprafețelor.

Până acum câteva luni, aceste dispozitive reprezentau o mica parte a activității. Principalele dispozitive construite de firmă erau folosite în brutăriile industriale unde suprafețele trebuiau curățate în mod constant.

Acum, după ce pandemia de coronavirus a acaparat SUA, producția de astfel de dispozitive cu dezinfectant a crescut. Kane, care a angajat 110 lucrători în afacerea lui de familie, a primit comenzi de la hoteluri, săli de sport, cazinouri, dar și fabrici și depozite. Mulți proprietari de business-uri nu s-ar fi gândit vreodată că vor avea nevoie de astfel de dispozitive, dar situația actuală i-a obligat să se conformeze noilor reguli.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii