Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Coronavirus: brandul de lux LVMH va produce și măști chirurgicale

După ce săptămâna trecută gigantul de lux LVMH a anunțat că va produce gel hidrocalcoolic în fabricile sale, ieri a anuțat că se angajează să producă zece milioane de măști pe săptămână.
 aboneaza-te
912741d26b1e4f113e4e3faface70525

Solidaritatea crește în fața epidemiei de coronavirus. După ce a început să fabrice gelul hidroalcoolic „în cantități mari” destinat spitalelor, LVMH se angajează să răspundă lipsei de măști observate astăzi în Franța. Gigantul brandurilor de lux a reușit, „datorită eficienței rețelei sale globale”, să găsească un furnizor capabil să livreze zece milioane de măști în Franța în următoarele zile. În total, se vor produce șapte milioane de măști chirurgicale și trei milioane de măști FFP2. “Operațiunea poate fi repetată cel puțin patru săptămâni în cantități similare (aproximativ 40 de milioane de măști)”, a declarat grupul francez într-un comunicat.

Duminică 15 martie, LVMH s-a angajat deja să producă „cantități mari” de gel hidroalcoolic pentru spitale. Pentru a face acest lucru, gigantul industriei de lux a mobilizat trei dintre site-urile sale de producție franceze dedicate de obicei parfumurilor și produselor cosmetice (Dior, Guerlain și Givenchy). Deocamdată, a produs deja câteva mii de sticle de gel hidroalcoolic și începe să le distribuie în cele 39 de spitale ale AP-HP.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii