Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Corneliu Stan – 500 Miliardari Ediţia 2011

Corneliu Stan.jpg
Nume: Corneliu Stan Avere: 17-18 milioane de euro Varsta: 45 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Constrcții, imobiliare Pasiuni: masini

Pasionat de maşinile sport – are în garaj un Porsche, dar şi un Mercedes –, tenis şi înot, Corneliu Stan şi-a luat o vacanţă prelungită după tranzacţia prin care a vândut compania Bengoss Comimpex către Düfa‑Deutek, parte a fondului de investiţii Advent International. Omul de afaceri bucureştean a încasat 19 milioane de euro în urmă cu trei ani, iar în tot acest timp s-a relaxat şi a călătorit prin lume, fără a ocoli Caraibe şi Hawai, dar nu a putut uita totuşi de business.

Chiar dacă a încasat toţi banii de la cumpărător, Stan recunoaşte că a încercat în zadar să investească în mai multe domenii. Nimic nu s-a concretizat pentru fostul proprietar al producătorului de elemente din beton, ciment şi ipsos. „Este o perioadă destul de grea. Chiar dacă este criză, mulţi cred că pot obţine încă bani mulţi pe proprietăţile lor. Dar nu e aşa“, spune Stan, care a încercat în timp să achiziţioneze o fermă de vaci şi a negociat cu mai mulţi proprietari. Nu este dispus însă să arunce banii câştigaţi pe fereastră şi caută în continuare noi afaceri pe care să le dezvolte. Aşteaptă, dar atunci când găseşte o oportunitate nu ratează ocazia. „Cumpăr spaţii comerciale şi locuinţe sub preţul pieţei sau exclusiviste“, a mai spus el pentru „Forbes România“.

Imediat după vânzarea companiei Bengoss Comimpex, Stan a înfiinţat Rent-Abil Investiţii, prin care închiriază, astăzi, spaţiile comerciale pe care le deţine în proprietate. În urma unui calcul, spune că a investit, până acum, peste 3 milioane de euro în imobiliare. Cum toţi banii încasaţi în urma tranzacţiei sunt puşi la loc sigur, omul de afaceri este de părere că îşi poate permite în continuare luxul unor noi vacanţe. Dar nu prea multe, totuşi, pentru că începe deja să se plictisească, după cum spune chiar el.

Vezi care era averea lui Corneliu Stan în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii