Cautare
, Contributor

Leadership |
|

Cornelia Coman este noul CEO al Nationale-Nederlanden Spania

Cornelia Coman a fost numită în funcția de CEO al Nationale-Nederlanden Spania, mandatul ei urmând să înceapă la 1 iulie 2016.
Cornelia Coman - NN

Cornelia Coman îl înlocuiește pe Robin Buijs, care a ocupat poziția de CEO al companiei în ultimii patru ani. Noul CEO Nationale-Nederlanden Spania are o experiență de aproape două decenii în industria asigurărilor de viață. În ultimii patru ani, Cornelia Coman a ocupat poziția de CEO al NN Ungaria, iar anterior, în perioada 2008 – 2012, a condus NN Asigurări de Viață România.

Raluca Țintoiu – Locul 17 în Top 50 cele mai influente, ediția 2016

„Cornelia a construit în Ungaria o organizație cu rezultate financiare îmbunătățite și un nivel mai ridicat de satisfacție și retenție a clienților care au dus la o poziție mai puternică pe piață pentru compania noastră. Suntem încrezători că va continua să conducă și NN Spania cu succes”, a declarat Robin Spencer, CEO International Insurance.

Cornelia Coman și-a început cariera în cadrul NN Asigurări de Viață România în anul 1998, în poziția de actuar, și a fost promovată actuar-șef trei ani mai târziu. Din 2006, ea a ocupat poziția de director general adjunct al NN Asigurări de Viață, fiind numită CEO al companiei în 2008. La conducerea NN Ungaria, Cornelia Coman a dezvoltat și implementat alături de echipă strategia pe termen lung a companiei, predând conducerea lui Imre Sztano începând cu 1 martie 2016.

Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viață: „Românii sunt destul de pasivi în relația cu sănătatea”

„De la 1 iulie, când voi prelua poziția de CEO al Nationale-Nederlanden Spania și mă voi muta la Madrid, voi avea oportunitatea să dezvolt în continuare operațiunile NN într-o piață dinamică și matură a asigurărilor de viață cum este Spania”, a declarat Cornelia Coman, CEO Nationale-Nederlanden Spania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii