FacebookTwitterLinkedIn

Cornel Gologan, Creative Director FCB: „Este o mutare firească, de maturitate, FCB este un model de agenție în care nu am mai “jucat” până acum și în care urmează să mă preocup de output-ul creativ, de standarde, de craft-ul echipei, dar și de nivelul de happiness, de curiozitate și de drive al celor alături de care o să îmi beau vreo opt spre zece cafele în fiecare zi.

Vin în Barbu Vacarescu cu multe foldere de proiecte locale, lansări de brand, campanii 360, 250 și 146, o plasă cu câteva premii plus un număr covârșitor-devastator de pitch-uri, practic cam tot ce este firesc să acumulezi în aproape 20 de ani de muncă. Pe lângă îndeletnicirile din job description, focusul meu va fi dezvoltarea noilor dialecte și limbaje de comunicare necesare ca să atingem cât mai bine așteptările unui client de la o agenție în 2019. Digital, PR, social, aplicații de mobil, aplicații de smart home și platforme de foraj, este obligatoriu să fim poligloți”.

La rândul său, Sorina Borcescu, Managing Director FCB., a spus: „Suntem foarte încântați de venirea lui Gologan în echipa FCB. Talentul lui creativ, obsesia pentru standarde și pentru conținut,  flexibilitatea în mangement, toate îl fac foarte potrivit pentru a duce cultura creativă a agenției la nivelul următor. Aceasta este, dealtfel, prioritatea noastră în noul an, pe care l-am început cu o echipă de management consolidată pe mai multe planuri”. 

IATĂ AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR TEMATICE – IANUARIE 2019!

De asemenea, FCB Bucharest anunță completarea echipei de management:

Sorina Borcescu – Managing Director al FCB Bucharest din 2018, înainte ocupând poziția de Client Service Director în cadrul agenției.

Andreea Cârciumaru – noul Client Service Director al agenției, anterior Group Account Director,  alăturată echipei FCB Bucharest din 2014. Ea are o experiență de peste 13 ani în publicitate, perioadă în care a gestionat proiecte pluridisciplinare.

Sonia Panait – Business Development Director, nou venită în echipa FCB de la Propaganda. Cu un background de peste 16 ani în industrie, Sonia Panait va fi responsabilă cu dezvoltarea portofoliului de clienți și cu creșterea calității serviciilor agenției.

Corina Anghel – Head of Strategy de la începutul anului 2018, cu o experiență de peste 10 ani în strategic planning.

Alina Ștefan – PR Director începând din 2016, cu 11 ani de experiență în relații publice.

Rețeaua globală FCB, parte a Interpublic Group of Companies, cuprinde 150 de agenții în 90 de țări, având peste 8.000 de angajați.

În România, FCB Bucharest oferă, de peste 20 ani, soluții integrate de comunicare. Din portofoliul de clienți fac parte branduri și companii internaționale precum Beiersdorf, JTI, Philips, Vodafone sau Tymbark Maspex. 

PRIMUL AN DE MARKETING – EUSEDIU MARGASOIU