Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Cornel Amariei, CEO .lumen – Glasses for the Blind, despre provocările din perioada pandemiei: „Experiențele de acest gen îți hrănesc creativitatea”

Pandemia de coronavirus vine la pachet cu o serie de lucruri pozitive pe care tot mai mulți antreprenori au ajuns să le descopere în ultimele șase luni. Unul dintre aceste lucruri îl reprezintă dezvoltarea creativității, susține Cornel Amariei, CEO .lumen - Glasses for the Blind.
 aboneaza-te
Cornel-Amariei 2

Potrivit acestuia, toată această perioadă de „lockdown” nu a făcut altceva decât să hrănească creativitatea tuturora prin situațiile noi pe care ni le-a impus într-un timp foarte scurt.  „Astfel de situații îți schimbă credințele experiențelor de rutină și ajungi să-ți hrănești creativitatea, să îmbrățișezi diversitatea, că de fiecare dată când te afli în situații noi încep să-ți vină și foarte multe idei”.

Cornel Amariei este de părere că românii au un mare avantaj din acest punct de vedere, deoarece istoria demonstrează că de-a lungul timpului, poporul român și-a pus în valoare această calitate: creativitatea. „Suntem un popor creativ, incredibil de creativ, întotdeauna am găsit motivații ca să ne descurcăm. Un lucru bun. Însă suntem efectiv oribili în a transforma ideile în impact, nu știm să ne adaptăm pieței, pe scurt, nu știm să facem business. Se pare că nu am avut timp 30 de ani ca să învățăm asta”, a punctat CEO .lumen – Glasses for the Blind.

Cornel Amariei recunoaște însă că traversăm o perioadă destul de dificilă din punct de vedere al faptului că nu se poate face business doar din fața unui dispozitiv. „Nu poți să faci destul de multe lucruri de acasă sau mai bine zis, din păcate nu pe toate le poți face de acasă, trebuie să se colaboreze foarte strâns între membrii grupului țintă, lucru ce, din păcate și în cazul nostru nu se putea face de la distanță”, a concluzionat Cornel Amariei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii