Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Corina Zlătaru, Co-owner Fotolii Puf: „Trebuie să ai încredere în produsul tău”

Rețeta succesului în antreprenoriat pare simplă atunci când ascultăm poveștile antreprenorilor: încredere în produs, în parteneri și clienți, calitate și nu în ultimul rând, un strop de răbdare.
 aboneaza-te
Corina Zlataru redimensionat

În realitate însă, spiritul antreprenorial te îndeamnă să iei decizii destul de dificile, mai ales la început de drum.

Corina Zlătaru, Co-owner Fotolii Puf a povestit într-una dintre emisiunile reINVENTAREA României că pentru a pune pe picioare afacerea, s-a văzut nevoită să vândă casa, mutându-se cu familia într-o garsonieră: „noi ne-am vândut casa ca să putem pune pe picioare business-ul. Cheia succesului: trebuie să ai încredere în produsul tău și să ai răbdare”.

După multe joburi la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, la Bursa de Valori și Banca Națională, Corina Zlătaru a decis deodată să intre pe piața antreprenoriatului. „N-am avut o pasiune pentru fotolii. Ideea acestui business a apărut pur și simplu dintr-o joacă, stând acasă. Mi-am dat seama că toți prietenii doresc astfel de produse și am văzut în această dorință, nevoie a lor, o oportunitate”.

Aceasta își amintește că drumul începutului (2004) nu a fost presărat cu provocări și probleme, ba dimpotrivă, nu a întâmpinat nicio problemă cu hipermarketurile care i-au primit produsele cu brațele deschise, au fost multe uși deschise și zâmbete.

În ceea ce privește această perioadă din timpul crizei sanitare, co-owner Fotolii Puf a recunoscut că lucrurile nu au mers ca pe roate în această vară. „Am înregistrat scăderi ale vânzărilor, dar, din fericire, lumea a stat acasă, a dorit să stea confortabil acasă. Vânzările din magazine au mers destul de bine și per total anul acesta avem undeva la 20 la sută. Sperăm să se revină la normal încât vânzările să crească și lucrurile să funcționeze bine pentru toată lumea”.

Corina Zlătaru a punctat că în antreprenoriat este foarte important pozitivismul. „Dacă nu-ți urmezi visul propriu sau, mai bine zis, nu lucrezi pentru visul tău, vei lucra pentru visul altuia”, a concluzionat co-owner Fotolii Puf în cadrul ediției „de la corporatist la antreprenor” a emisiunii reINVENTAREA României.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii