FacebookTwitterLinkedIn

Corina Dimitriu s-a alăturat echipei EY România la sfârșitul lunii septembrie. Corina are 22 de ani de experiență în domeniul auditului financiar, al contabilității, managementului de proiect și al controalelor interne, precum și expunere la diverse culturi organizaționale.

De asemenea, Corina are cunoștințe aprofundate privind auditarea situațiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele financiare naționale și internaționale, pentru companii care operează într-o gamă largă de industrii, respectiv comerțul cu amănuntul, FMCG, industria prelucrătoare, imobiliare, telecomunicații, petrol și gaze și construcții. De-a lungul timpului, a fost implicată în auditul centrelor de servicii ale unor mari companii multinaționale, precum și în misiuni de audit non-financiar.

Carmen Spiridon ocupă, începând cu luna octombrie, poziția de Partener Asociat în cadrul departamentului de Audit, după un parcurs de 14 ani în cadrul companiei.

În 2004 s-a alăturat echipei EY România ca Auditor Junior, și-a continuat creșterea profesională în rolul de manager în 2009 și în rolul de Partener Asociat în acest an. Experiența acumulată vizează livrarea de servicii către importanți clienți, atât români, cât și internaționali, concentrându-se pe auditări de întreprinderi mari care acoperă angajamentele legale, IFRS, US GAAP și German GAAP.

La nivel intern, Carmen este frecvent implicată ca formator în cadrul sesiunilor de instruire a echipei pe diverse metodologii, precum și în seminarii privind IFRS și legislația statală.