Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educatie |
|

Coreea de Sud – Prima zi de școală după pandemie

În Coreea de Sud, liceele își deschid astăzi porțile, după stabilirea unor protocoale stricte, așteptându-și elevii să se întoarcă la cursuri.
Examen liceu bac elevi

În Coreea de Sud, liceele își deschid astăzi porțile, după stabilirea unor protocoale stricte, așteptându-și elevii să se întoarcă la cursuri. Aceștia nu trebuie să uite de măsurile de siguranță impuse, precum purtarea măștii și igiena personală, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, conform Reuters.

În acest an, Coreea de Sud a amânat începerea semestrului de primăvară de mai multe ori începând din luna martie, cursurile fiind susține online în timpul pandemiei de Covid-19.

Cho Hee-yeon, managerul Oficiului Metropolitan al Educației din Seul, a declarat că “Școlile au așteptat cu nerăbdare toți studenții în ultimele trei luni. De acum, intrăm într-o fază importantă în care trebuie să reușim atât la studii, cât și în prevenirea (coronavirusului)”, conform Mediafax.

Elevii și profesorii întorși de astăzi la cursuri trebuie să poarte măști, cu excepția momentului servirii mesei. Aceștia trebuie să dezinfecteze constant birourile și să aerisească sălile de clasă. Birourile elevilor sunt așezate la distanțe de 1 metru unul de altul.

După licee, și celelate școli se vor deschide în etape, între 20 mai și 1 iunie pentru toți cei 5,5 milioane de elevi ai Coreei de Sud, conform Mediafax.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii