FacebookTwitterLinkedIn

Compania intenționează să livreze pe piața din București circa 500 de apartamente pe an, destinate segmentelor medium și medium-high.

România va avea un rol cheie în dezvoltarea operațiunilor Cordia la nivel regional. Ne vom concentra pe atingerea unui ritm de livrare de 500 de apartamente pe an și vom promova pe piața locală un model de proiecte rezidențiale destinate clasei de mijloc, cu accent pe un echilibru foarte bun între localizare, arhitectură și prețul imobilului”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia România și membru al Consiliului de Administrație Cordia.

Cordia România este parte a Grupului ungar Futureal, care a dezvoltat până în prezent proiecte în valoare de 1,3 miliarde de euro. Compania are în derulare proiecte noi care totalizează 1,4 miliarde de euro, pe segmentele office, retail și rezidențial.

Programul de investiții va începe cu proiectul rezidențial Parcului20, o investiție de circa 40 de milioane de euro, care urmează să fie derulată pe durata a trei ani.

Parcului20 dispune de un teren de 15.000 de metri pătrați și va avea 469 de apartamente, disponibile în peste 30 de configurații. De asemenea, vor exista 579 locuri de parcare, parcare pentru biciclete și peste 80 de boxe pentru depozitare. Proiectul va fi construit în două faze de dezvoltare. Cele două clădiri au o înălțime de unsprezece etaje. Ansamblul Parcului20 va avea o grădină privată de peste 3.000 de metri pătrați.

Prima fază a complexului constă în 260 unități, a căror dezvoltare va începe până la sfârșitul acestui an, termenul de predare fiind septembrie 2020. Cea de-a doua fază va fi livrată la 8-12 luni după prima fază.

Cordia a dezvoltat proiectul Corvin din Budapesta, care se întinde pe 22 de hectare.