Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

cora România pregăteşte lansarea serviciului de livrare la domiciliu, în parteneriat cu TNT România

Retailerul cora România a semnat parteneriatul cu TNT România, parte a TNT Express,unul dintre marii jucători de pe piaţa  serviciilor de curierat, urmând ca magazinuld e tip drive să îşi extindă serviciile și, începând cu luna decembrie, să livreze comenzile la domiciliu.
 aboneaza-te

La un an de la lansare, coradrive.ro își va extinde serviciile, prin oferirea opțiunii de comandă online cu livrare la domiciliu. Serviciul va fi disponibil în București, pentru o gamă de 14.000 de produse, iar plata va putea fi făcută on-line sau cash, potrivit reprezentanţilor celor două companii.

cora România are în prezent un magazin de tip drive – coradrive Lujerului, urmând ca anul viitor să deschidă alte două magazine drive, disponibile la cora Pantelimon și cora Sun Plaza. cora România are în prezent doisprezece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și opt în provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța (cora Brătianu și cora City park) și Bacău.

„Ne bucurăm să lansăm această nouă opțiune la aniversarea de un an de la lansarea coradrive.ro. Clienții noștri au în acest fel libertatea de a alege produsele, de a alege locația de livrare și varianta de plată: numerar sau online, beneficiind de aceleași prețuri ca în magazinul cora Lujerului. Am ținut foarte tare ca acest serviciu de livrare la domiciliu să vină ca un plus la toată experiența on-line a clienților noștri fără să piardă nimic din avantajele pe care le-ar fi avut în magazin. Ne așteptăm clienții în continuare în magazin pentru a descoperi întreaga noastră ofertă, atât alimentară, cât și nealimentară, însa contăm pe noii noștri parteneri de la TNT, pentru a le oferi împreună clienților noștri avantajul economiei de timp, în zilele aglomerate”, a explicat Claudia Mirică, Director cora Lujerului și coordonator coradrive.ro.

La rândul său, Bogdan Drăgotoiu, Sales & Marketing Manager, TNT România a explicat că: „Ne bucurăm să începem acest proiect împreună cu cora România și să oferim clienților de pe piața locală un serviciu de livrare rapid și la standarde calitative premium. Livrarea articolelor selecționate din gama cora România, se va putea face începând cu luna decembrie, de luni până sâmbătă, direct la adresa indicată de cumpărător. Comenzile vor fi livrate prin intermediul echipei TNT Special Services, care asigură soluții personalizate, create pentru a optimiza experiența clienților coradrive. Utilizatorii acestei opțiuni câștigă astfel timp prețios pentru a-l dedica propriilor preocupări, pasiuni, precum și celor apropiați. Parteneriatul nostru se înscrie astfel mesajului cheie, care reflectă modul nostru de a acționa, conectând oameni: TNT – The People Network”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii