FacebookTwitterLinkedIn

”Am primit notificarea Cora și în acest moment explorăm toate opțiunile legale existente, contractul de închiriere fiind semnat pe o perioadă de 10 ani. În același timp, suntem în diferite discuții cu alți operatori de hipermaketuri precum și cu alți retailer de calibru și o eventuală plecare a Cora nu este sinonimă cu stoparea activității Galleria Arad, existând întotdeauna alte opțiuni”, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC România.

GTC România a investit în 2014 peste 1,5 milioane de euro în Galleria Arad, inaugurând RoboLand, cel mai mare parc de distracții dintr-un centru comercial la nivel regional, și organizând sute de evenimente și campanii destinate comunității locale, de la o expoziție de dinozauri în parteneriat cu National Geographic la diferite workshop-uri, târguri și concursuri.

Gradul de ocupare al celor două centre comerciale Galleria pe care GTC România le deține pe plan local, în Arad și Piatra Neamț, s-a menținut anul trecut la 88%, veniturile din operare înregistrând o creștere de aproximativ 9% față de anul anterior, în timp ce rezultatul net a fost de 0,4 milioane de euro, comparativ cu o pierdere de un milion de euro în 2013.

GTC România este unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe plan local, având un portofoliu format din proiectul de birouri City Gate din București, ansamblul rezidențial Rose Garden, amplasat în București, și două centre comerciale sub brandul Galleria – în Arad și Piatra Neamț.