Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Cora a investit 51 mil. euro într-un magazin în Constanţa

cora_hipermarket_Constanța_(1).JPG
Cora România deschide un nou centru comercial în Constanţa, cu o suprafaţă construită de 50.000 de metri pătrați, reprezentând al doilea hipermarket Cora din oraş, după cel inaugurat în urmă cu doi ani în mall-ul City Park, dar şi al treilea centru comercial “verde” al lanțului francez, după Cora Bacău şi Cora Şoseaua Alexandriei - Bucureşti.

Cora Brătianu include un hipermarket cu o arie de vânzare de aproximativ 8.600 metri pătrați, are 400 de angajaţi şi o galerie comercială de 8.500 de metri pătrați cu 50 de magazine. În prezent, gradul de ocupare al galeriei este de 75%, găzduind branduri noi pentru orașul Constanța, precum CCC, Seven şi Casa Rusu. Centrul comercial cuprinde 670 locuri de parcare la subsol, 450 de locuri de parcare pe terasă şi 12.000 de metri pătrați de spaţii verzi, din care aproximativ 8.000 de metri pătrați au fost amenajaţi pe terasă.

Cora Brătianu este al treilea centru comercial de ultimă generaţie al retailerului franco-belgian. Acesta a primit deja Certificatul de Eficienţă Energetică de Clasă A din partea autorităţilor române şi este în curs de certificare internaţională BREEAM.

“Cora Brătianu respectă noua filosofie verde implementată anul trecut de centrele noastre comerciale. Din punct de vedere comercial şi al ofertei propuse de Cora Brătianu, atât hipermarketul, cât şi galeria au fost adaptate necesităţilor clienţilor din Constanţa. Compania noastră continuă aşadar expansiunea”, a spus Philippe Lejeune, Director General al Cora România.

Cora are în prezent 11 magazine, atât în centre comerciale proprii, cât şi în spaţii închiriate, intenţionând să inaugureze, în câteva luni, un nou hipermarket la Ploieşti, în centrul comercial AFI, urmând ca anul 2014 să aducă alte două deschideri la Braşov şi Brăila.

România Hypermarche, compania care operează lanțul de hipermarketuri Cora în România, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 328 de milioane de euro, în creștere cu 9% față de anul precedent și un profit de 5,5 milioane de euro, în scădere cu 41,5% față de anul precedent.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii