Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lideri |
|

cora a deschis pe Șoseaua Alexandriei al zecelea magzin din rețea

cora România a deschis, recent, Centrul Comercial cora Alexandriei, pe șoseaua Alexandriei în București, la doua săptămâni de la inagurarea cora Bacău, numărând acum patru magazine în capitală. Noul centru comercial are o suprafaţă construită de 53.000 m2 și a fost ridicat în urma unei investiții de 47 de milioane de euro.

cora Alexandriei include un hipermarket cu o arie de vânzare de aproximativ 9.000 m2, o galerie de 5.000 m2 cu 40 de magazine, 980 de locuri de parcare și spații verzi de 4000 m2.

Philippe Lejeune, Director General al cora România susține că inovațiile tehnice pentru exploatare și protecția mediului sunt importante și aqu fost implementate cu succes.

”cora continuă să se extindă cu pași fermi și cu inovații atât în ceea ce privește construcțiile, cât și în domeniul comercial. Ne ascultăm în permanență clienții și le oferim un univers larg de produse care evoluează în permanență, în funcție de nevoile și dorințele acestora, de la produse de prim preț și până la produse festive.”

cora România are în prezent zece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și șase în provincie, la Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Bacău.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii