Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Copiii zăpezii”, un documentar despre viața puilor de lup și de pinguini într-o lume de zăpadă și ghețuri

BBC Knowledge va difuza în premieră, duminică, 21 decembrie, de la ora 19:50, „Copiii zăpezii” – un documentar care îi duce pe spectatori într-o călătorie magică în jurul lumii pentru a afla cum învață să supraviețuiască puii de animale în cel mai dur anotimp al anului.
BBC

Imaginile Unității de Istorie Naturală BBC oferă o perspectivă unică asupra vieții acestor animale și a familiilor lor, dramatizând povestea fiecărui personaj pe măsură ce învață să se adapteze la scăderi bruște de temperatură, la schimbări de obiceiuri și la resurse de hrană limitate.

Filmul urmărește bucuriile și necazurile acestor „copii ai zăpezii” din rândul pinguinilor imperiali, al maimuțelor de zăpadă, al renilor și vidrelor, pentru a afla în ce măsură aceștia pot supraviețui primului an de viață într-o lume din zăpadă și gheață, cu ajutorul venit din partea familiei și al prietenilor.

De la puii de urs polar ce părăsesc bârlogul pentru a intra în sălbăticie, până la lupii arctici de numai opt luni ce învață să vâneze în zăpadă și la maimuțele japoneze Macaque ce se încălzesc în izvoare fierbinți, vor reuși aceste mici vietăți să dobândească puterea de care au nevoie pentru a trece de prima lor iarnă?

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Telekom, Digi şi Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii