Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Copiii care cuceresc America

Modelling-ul românesc pentru copii și tineret evoluează într-un ritm alert.
 aboneaza-te
10

Dacă acum 3 ani nu existau fashion show-uri pentru copii în România sau agenții de modele, de curând am ajuns la performanța de a trimite modele în capitalele modei: Londra, Paris, Milano, New York.

Recent, un numar impresionant de 144 modele între 4-16 ani au defilat pentru brandul Two kids pentru ca acesta să poata intra în celebrul Guiness Book.

O parte dintre copiii care au defilat au fost invitați pentru pe scenele celebrului New York Fashion Week. Astfel, Marc Parnica (7 ani), George Flacau (7 ani), Roberto Stoican (9 ani), Stephanie Oprea (11 ani), Ioana Bardasu (11 ani), Maria Cristina Flacau (12 ani), Paula Both (12 ani) și Anastasia Ionita (14 ani), vor participa din nou la show-uri oferite de americani pentru copii și tineret.

Toți sunt absolventi ai It kids – Art school & modelling agency, iar managerul lor, Catalina Buzdun- Rafaila, are grijă să le scoată atu-urile în evidență.

„Multumesc celor care ne sustin in toate aventurile. Am fost primii care am adus un concurs de modelling/frumusete pentru copii si adolescenti in Romania: Little Miss World, in 2017. Am fost primii care am ajuns la New York, Londra, Paris, Milano cu delegatii de copii romani. Unele showuri mai mici, altele mai mari, dar toate si-au pus amprenta pe noi. Suntem singurii care asiguram vizibilitate la toate showuri-le din Romania care conteaza.

Am fost primii care am incheiat contracte financiare pentru copiii nostri, in Milano, Moscova, New York, incepand din 2016. Nu stim insa, daca suntem cei mai buni. Asta decid parintii care au incredere in noi, publicul care ne urmareste si desigur, partenerii nostri. Ne dorim sa ne pastram traiectoria in ascensiune de aceea muncim activ cu peste 160 de copii in agentie. Unii au reclame, filme la activ, altii au titluri impressionante castigate in Grecia, Georgia, Bulgaria, Turcia samd., foarte multi au diplome de participari la Fashion week-uri la care altii nici nu viseaza.

Totusi, ne crestem copiii responsabil, cu grija fata de mediu si respect fata de oameni, cu interes pentru activitatea pe care o desfasoara si totusi fara a neglija scoala sau alte activitati importante pentru dezvoltarea personala. Pe scurt, la It kids #cucerimlumea”, mentioneaza Catalina Buzdun- Rafaila, Jurnalist si manager It kids- Art school & modelling agency.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii