Cautare
, Contributor

Hobby |
|

Copii frumoși cu visuri mari: Bianca Maria Purice, pasionată de gimnastică  

Sunt serioși și dedicați pasiunilor pe care le au. Se remarcă prin charismă și ambiție. Au visuri mari și își cunosc drumul în viață. Vorbim despre o generație extraordinară de copii care schimbă ritmul prin simplul lor fel de a fi. E o bucurie să-i cunoaștem, să le aflăm poveștile și – în egală măsură – să ne lăsăm inspirați de succesul și entuziasmul lor. Rubrica aceasta e despre ei: copii frumoși cu visuri mari ai României!
Bianca Maria Purice 1SFF8224

Bianca are 11 ani, iar joaca ei de zi cu zi este gimnastica. Pe lângă talent și mobilitate, Bianca are o extraordinară ambiție. Ambiția de a se autodepăși și de a duce numele României pe marile scene și podiumuri ale lumii.

„Numele meu este Purice Bianca Maria, iar marea mea pasiune este gimnastica. Am început să practic acest sport la vârsta de 6 ani și jumătate, mergând la sala de antrenament de două ori pe săptămână. În prezent, mă antrenez câte 3 ore în fiecare zi, mai puțin duminica.

 Primul concurs la care am participat a fost festivalul de dans „Stelele Aurii”, unde am obținut locul I. Nu împlinisem încă vârsta de 7 ani. De atunci, am participat la multe alte concursuri naționale, dar și internaționale (Dance World Cup – finala mondială care a avut loc în Sitgès, Spania și Movmnt International Dance, din Ruse, Bulgaria). La majoritatea concursurilor am obținut loc pe podium, cele mai multe medalii fiind de locul I.

De asemenea, am participat la diverse show-uri de talente. În anul 2018 am primit Golden Star de la Dorian Popa în cadrul emisiunii Next Star, ajungând astfel direct în Marea Finală, unde am fost la un pas de a obține marele premiu. Anul acesta, însă, am performat în galele live de la Românii au talent. O altă realizare de care sunt mândră este obținerea titlului de Ambasador Acro Dance.

Pe lângă gimnastică, eu practic și contorsionismul deoarece am o mobilitate nativă care mă ajută să execut elemente „mai speciale”. În timpul liber îmi place să desenez, să pictez, să merg cu bicicleta, cu trotineta, să înot etc. Printre pasiunile mele se enumeră și dragostea pentru animale, pe care le iubesc foarte mult.

 Gimnastica rămâne marea mea iubire și îmi doresc ca pe viitor să mă autodepășesc și să reprezint cu succes România la concursurile internaționale!”

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii