Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Cooperativa Ţara Mea a anunțat pregătirea exporturilor de produse româneşti

Cea mai mare cooperativă agricolă din România, Ţara Mea, a anunţat oficial deschiderea departamentului de export pentru produse româneşti.  
legume proaspete

Acest proiect amplu, la care se lucrează de mai bine de doi ani, are ca scop promovarea şi vânzarea de produse româneşti agro-alimentare peste tot în lume, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

“Am lansat acest proiect din dorinţa pură de a face cunoscute produsele româneşti peste tot în lume. În general, nu mă deranjează ideea de import, susţin ideea ca fiecare ţară să promoveze şi să exporte produsele sale autentice, însă atunci când ajungem să importăm produse tradiţionale româneşti fabricate în alte ţări, fără să şi exportăm, atunci, din punctul meu de vedere, devine o problemă de siguranţă naţională. Puţinul aport pe care pot să îl aduc, personal, la acest capitol, este exportul de produse autentice ale producătorilor români”, a afirmat Florin Burculescu, preşedinte Cooperativa Ţara Mea.

Cooperativa Ţara Mea are peste 1.000 de fermieri membri cu activităţi pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor şi până la producţia de carne de porc şi pasăre, produse finite şi băcănie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii