FacebookTwitterLinkedIn

Parfumurile sunt inspirate de obicei de amintiri, de persoane, de emoții distilate sub formă de esențe. Mai rar, o gamă de parfumuri poate evoca… o stradă. Mai exact strada Bond no.9 din New York, unde se află cel mai mare magazin al brandului cu același nume, creat în 2003 de către parfumierul Laurice Rahmé.

,,Perfumista Avenue” a fost imaginat de către artizanii Bond no.9 ca esența olfactivă a unui cartier imaginar al New York-ului, unde toți locuitorii poartă același parfum. Dedicat femeilor îndrăznețe, care iubesc riscul și au o personalitate puternică, Perfumista Avenue modernizează trandafirul, nuanțându-l cu note de piele.

În același timp, Manhattan este un parfum „after-hours“, cu note de nucșoară, coriandru și șofran, un tandem care evocă seducția unei nopți newyorkeze, combinat cu note de ciocolată, turtă dulce, iasomie marocană, piersică și banane coapte.

Cel de-al treilea parfum – Central South Park – aspiră să redea dualitatea dintre vis și realitate, deschizându-se cu acorduri tonice de grapefruit, coacăze negre și emblematica iederă (care îmbracă arborii din Central Park, New York). Urmează note de mijloc de iasomie, ylang ylang și narcisă, precum și o bază persistentă de santal, cedru și mosc.

Fiecare sticlă de „Central South Park“ vine cu un accesoriu chic – un trandafir – dar și cu un colier care să completeze imaginea elegantă și îndrăzneață a celei care poartă cu sine… esența de New York. Exclusiv în magazinele Elysée