Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Coolhunting: Noua colecție Murmur, inspirată de silueta manechinelor de croitorie

_MG_0114.jpg
Cupe de inspirație retro, elemente proprii lenjeriei intime integrate în rochii de seară și, mai ales, deconstruirea imaginii vechilor manechine de croitorie, simbol al proporțiilor feminine ideale.

De la aceste premise pornește Andreea Bădală, creatoarea brandului românesc Murmur, în sezonul primăvară-vară 2014, în timp ce modelele noii colecții, denumite „Orbicular“, reiau într-o manieră inedite micile amănunte fermecătoare și neașteptate, proprii în general vechilor manechine folosite în atelierele de croitorie: cusături decorative care desenează axele trupului pe rochie, semnalizând, exact ca într-un tipar vechi – medianele corpului feminin.

Cel mai bun exemplu este rochia „Figure“, din tulle nude creionat cu cusături decorative negre, definiția proporțiilor ideale în accepția Murmur. Aceleași cusături fine se regăsesc și în rochiile din tricot perforat, mici vizoare către întrezărirea discretă a pielii, totul integrat într-o grafică minimalistă. Din punct de vedere cromatic, paleta variază de la alb și nude până la corai, lime, albastru electric și, firește, negrul senzual care a consacrat creațiile cuminți-senzuale ale Andreei Bădală.

murmur.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii