Cautare
, Contributor

Travel |
|

COOL HUNTING: Topas Ecolodge – O piscină infinită

Îmi place să găsesc asemănări între oameni, locuri, amintiri, gusturi. Mi se pare că în felul acesta mă apropii mai ușor de ele și le asimilez mai sârguincios. Cu toate că Topas Ecolodge înseamnă Vietnam, munți pe care nu i-am vizitat (încă) și o cultură destul de îndepărtată, îmi amintește de liniștea de acasă.
https_blogs-images.forbes.combishopjordanfiles201805Topas-Ecolodge-Sapa-Vietnam-Pool-1200x801

Nici nu e de mirare, munții și pădurile care înconjoară complexul împărtășesc din frumusețea Carpaților noștri, iar căsuțele de tip „bungalow” amintesc de casele noastre bătrânești, acoperite cu stuf. Asta de la depărtare.

Din apropiere, Topas Ecolodge își revendică dreptul de a se diferenția și de a primi certificatul de „Unique Lodge”, din partea National Geographic . Este situat pe o creastă de munte, în Parcul Național Hoang Lien, la 45 de minute de Sapa, oraș din nordul Vietnamului.

Fiecare dintre cele 33 de căsuțe este construită din granit alb, provenit din Munții Hoang Lien, având terasă proprie, cu priveliște către păduri. Nu există TV sau conexiune la internet, astfel că beneficiile acestui complex se rezumă la o piscină imensă, „infinity pool”, spa, văi, terase de orez, hiking, plimbări cu bicicleta, specialități vietnameze pentru prânz și cină.

 

 

 

 

 

 

Topas Ecolodge, după cum îi spune și numele, se concentrează pe naturăsustenabilitate, pe responsabilitate socială, comunitate și pe grija pentru triburile locale.

CITEȘTE ȘI COOL HUNTING: Cornelia, casa pentru scriitori

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii