Cautare
, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

COOL HUNTING: Butterfly Ginkgo by Michael Aram

Talentatul și premiatul designer Michael Aram are o propunere care „dă aripi” oricărui spațiu. Colecția Butterfly Ginkgo celebrează reprezentarea florei ca faună, descriind în obiecte delicate, întreaga frumusețe a celebrilor arbori.
Michael Aram

Fascinația lui Michael vizavi de un anumit tip de copac ginkgo, și anume Ginkgo Biloba sau „Ginkgo fluture”, ale cărei frunze duble amintesc de aripile unui fluture, a dat naștere unei imagini fantastice a plantei. Executată la cel mai înalt nivel de artizanat, fiecare piesă este creată în bronz solid, având ca detalii gravate, inclusiv formele de cocon. Piesele colecții reprezintă un adevărat tur de forță al creativității indiene și captează spiritului poetic, atât de profund sinonim cu opera lui Michael.

„Prima dată când am văzut acest copac, literalmente părea că a fost complet cucerit de fluturi… ca și cum și-ar fi luat zborul dacă m-aș fi apropiat prea mult sau dacă aș fi făcut vreun zgomot. Ideea că frunzele ar putea evoca frumusețea fluturilor mi s-a părut magică, ca și cum copacii s-ar fi metamorfozat din floră în faună, într-o singură clipă” declară Michael Aram despre noua sa colecție.

Citește și COOL HUNTING: Vista Alegre, artizanii porțelanului încă din 1824

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii