Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Controversatul serial „American Crime” va fi difuzat pe 8 martie la televiziunea FilmBox Premium

Serialul „American Crime”, producția 2015 cu 10 nominalizări la premiile Emmy și 3 la Globul de Aur, va avea premiera pe 8 martie, la FilmBox Premium.
AMERICAN CRIME

Complet diferit de serialele TV de până acum, regizat de John Ridley (laureat Oscar pentru „12 ani de sclavie”), noul serial de la FilmBox a uimit criticii de la Hollywood care l-au numit „un portret al Americii, așa cum nu se vede niciodată”, fiind apreciat cu un rating de 96% pe site-ul Rotten Tomatoes.

Concentrându-se, aparent, pe o crimă odioasă, acțiunea serialului este, în fapt, departe de a fi clasicul „whodunit” american. Crima, și procesul care îi urmează, sunt un pretext pentru a aduce la suprafață tensiunile religioase și rasiale care bântuie în prezent America. Hispanici, afro-americani, musulmani sau atei, toți își fac loc în scenariul American Crime.

Actrița Felicity Huffman (Lynette Scavo din „Neveste Disperate”) este Barb Hanlon, unul dintre personajele principale, și este prima care vorbește despre cât de dificil a fost rolul pentru ea.

„Atunci când accepți provocarea unui astfel de rol, trebuie să găsești latura umană a personajului tău și să o exploatezi la maximum. Cred că Barb are un suflet pustiu, ca un deșert, iar ochii căprui, ca de rechin, o fac complet impenetrabilă”, declară Felicity Huffman.

Actrița își dorea foarte mult să iasă din umbra personajului ei din „Neveste Disperate”.

Distribuția aduce încă un nume mare de la Hollywood, actorul de Oscar, Timothy Hutton. El declară că a fost încă de la început complet captivat de scenariul American Crime.

„Am știut de la bun început că este total diferit de tot ceea ce am văzut în ultima vreme.” apune Timothy Hutton.

Într-un interviu acordat după premieră,  regizorul John Ridley spunea că „cel mai tare îl atrag acele povești care descoperă ceva din istoria pe care publicul nu o știe și care îi permit să deschidă o întreagă discuție despre un subiect, nu să emită de la început o decizie.”

Premiera serialului este pe 8 martie, la FilmBox Premium. Primul sezon are 11 episoade și va rula în fiecare marți, de la ora 21.

FilmBox Premium – canal care face parte din pachetul FilmBox alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus  – aduce filme noi, la scurt timp după lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că sunt producții ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii