Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Contracte noi pentru Immofinanz în S-Park

eduard_zehetner_immofinanz_(426x640).jpg
Immofinanz Group își mărește portofoliul cu doi clienți noi, în timp ce alt chiriaș își prelungește contractul existent pentru clădirea de birouri S-Park.

Lukoil Lubricants East Europe SRL și KZ IT Consulting vor închiria împreună peste 830 de metri pătrați în clădirea de birouri S-Park, situată în zona de nord a Bucureștiului, iar SAP Romania își extinde suprafețele închiriate în aceeași clădire, cu 840 metri pătrați.    

„S-Park este una dintre cele mai importante proprietăți pe care Immofinanz Group le deține în România, ce a înregistrat în ultimii doi ani o rată de ocupare constantă, de peste 97%. Suntem extrem de încântați de prezența unor noi chiriași în portofoliul nostru, dar și de faptul că ne consolidăm relațiile cu partenerii existenți, colaborarea cu unii dintre aceștia ajungând la o perioadă de zece ani”, a declarat Eduard Zehetner, CEO al Immofinanz Group.

Immofinanz, rezultate record la vânzările de proprietăți

LUKOIL Lubricants East Europe SRL, membră a grupului LUKOIL,cea mai importantă companie petrolieră din Rusia în domeniul explorării, producției, rafinării și comercializării produselor petroliere, a semnat cu Immofinanz Group un contract pentru o suprafață de birouri de 300 de metri pătrați, pe o perioadă de trei ani.

KZ IT Consulting, parte a Group Sky Consult, unul dintre principalii furnizori de servicii de consultanță în domeniul IT din Kazahstan, a încheiat un contract pentru o suprafață de birouri de 535 de metri pătrați, pe o perioadă de trei ani.

SAP Romania, o filială a SAP AG, lider mondial de piață în domeniul aplicațiilor software pentru gestiunea companiilor, se află în portofoliul de chiriași al ImmofinanzGroup din anul 2007, iar prezentul contract este încheiat pe o suprafață de 1.655 de metri pătrați, la care se vor adăuga alți 840 de metri pătrați, dintre care 300 vor intra în uz începând cu luna iunie 2014. Întreaga suprafață închiriată de SAP în clădirea S-Park este de 2.500 de metri pătrați, echivalentul a 7,3% din suprafața întregii clădiri. Contractul dintre Immofinanz Group și SAP a fost prelungit până în 2017, an care va marca o colaborare de 10 ani între cele două companii.     

Zehetner, Immofinanz: ”Câștigurile noastre sunt mai mari în Europa de Est față de Vest”

S-Park are o suprafață de 34.186 metri pătrați, organizată pe opt nivele: două subterane, parter și cinci etaje. Clădirea se află în nordul Bucureștiului, aproape de Piața Presei Libere.

În total, Grupul Immofinanz deține nouă proprietăți în sectorul clădirilor de birouri, cu o suprafață închiriabilă totală de 206.185 de metri pătrați, o valoare de aproximativ 351,2 milioane de euro și o rată de ocupare de mai mult de 88% în România, la 31 ianuarie 2013.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii