Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Continental România ajunge la 17.500 de angajați până la sfârșitul anului

Continental România își mărește echipa cu încă 1.000 de persoane până la finele acestui an. Compania a încheiat 2015 cu 16.500 de angajați.
Continental_DSC_0217_1024

”În ultimii ani, am angajat aproximativ 1.000 de persoane anual. Angajarea de personal este o provocare pe piața din România pentru că sunt multe companii care caută personal calificat. Toți angajații noștri participă la programe de formare, acestea fiind necesare pentru ca ei să se poată familiariza cu modul de lucru, cu procesele folosite în companie”, spun reprezentanții Continental România.

Mai mult chiar, programele de formare nu sunt organizate doar în primii ani, angajații fiind trimiși anual la diferite sesiuni de formare, fie tehnice, fie de soft skills.

Continental produce anvelope, curele de transmisie, sisteme de ventilaţie, ţevi de aer condiţionat şi furtunuri pentru turbocompresoare.

Grupul german, reprezentat în România prin şapte unităţi de producţie, a investit anul trecut aproximativ 130 milioane de euro pe piaţa locală, pentru a dezvolta sisteme pentru maşinile autonome ale viitorului.

Și tot anul trecut, cifra de afaceri cu­mu­lată a com­paniilor care fac parte din grup a ajuns la circa 2,3 miliarde de euro, cu 14% mai mult decât în 2015.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii