Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Auto |
|

Continental, cel mai mare producător de componente auto din România, a investit anul trecut peste 150 de milioane de euro în operațiunile sale de pe piața locală

Compania a investit în îmbunătățirea proceselor de producție și implementarea strategiilor industriei 4.0.
Christian von Albrichsfeld
Printre investiții se numără lucrările la noua clădire de birouri a centrului de cercetare și dezvoltare din Timișoara, finalizarea lucrărilor la clădirea din Iași, punerea în aplicare a sistemului de trigenerare la fabrica de componente electronice din Timișoara și implementarea noului echipament pentru tratarea emisiilor la fabrica de anvelope din capitala Banatului.
De asemenea, compania a investit și în echipamente de ultimă generație în centrul de inginerie și fabrica de componente electronice din Sibiu și în fabricile ContiTech din țară (Carei, Nădab și Timișoara) prin punerea în aplicare a tehnologiilor industriei 4.0 care conferă un grad ridicat de automatizare și îmbunătățire a proceselor de producție, a eficienței și calității muncii.
„Dezvoltarea de soluții tehnice inovatoare face parte din spiritul Continental, din cultura noastră organizațională. Industria automotive trece printr-o transformare ce determină o creștere tot mai accentuată a unei mobilități autonome, conectate, sigure și fără emisii. Activitățile din centrele R&D din România, axate pe software și sisteme, reușesc să aducă viitorul în fața noastră. La fel de importantă, misiunea unităților de producție, concentrată pe calitatea produselor fabricate și livrate clienților, contribuie din plin la o evoluție durabilă și sustenabilă a companiei”, a spus dr. Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.
Pentru acest an, Continental România are planificate investiții în valoare comparabilă cu cea de anul trecut.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii