FacebookTwitterLinkedIn

Sistemul are cinci camere de ardere şi capacitatea de a trata aproximativ 120.000 de metri cubi de aer pe oră. Acest nou echipament va înlocui sistemul instalat în 2015.

Etapele de construcţie şi instalare a noilor echipamente au fost finalizate în decembrie 2020. În prima parte a acestui an, echipamentul a intrat în etapa de testare. De-a lungul acestei perioade, specialiştii au efectuat măsurători ale emisiilor care arată că noul sistem, prin caracteristicile sale şi tehnologia de înaltă performanţă, este mult mai eficient decât cel anterior, se menţionează în comunicatul Continental.

De asemenea, compania a anunţat şi deschiderea noului centru de formare profesională dotat cu tehnologie specifică fiecărei zone de producţie: Induction, Computer Training, Resurse Umane, Digital Service Training. Pentru acest centru a investit aproximativ 150.000 de euro.

În 20 de ani de activitate în România, Continental Anvelope Timişoara a produs şi livrat clienţilor săi din întreaga lume peste 250 de milioane de anvelope. La nivel global compania a realizat în 2020 o cifră de afaceri de 37,7 miliarde de euro şi are în prezent aproximativ 235.000 de angajaţi în 58 de ţări şi pieţe.