Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Auto |
|

Continental achiziționează o nouă clădire în Timișoara pentru a-și ex­tinde ca­pa­ci­ta­tea de pro­duc­ție

Continental, cel mai mare producător de componente auto prezent pe piața locală, achi­zi­țio­nează o nouă clă­dire în Ti­mi­șoara pen­tru a-și ex­tinde ca­pa­ci­ta­tea de pro­duc­ție.
ContiTech
Continental, cel mai mare producător de componente auto prezent pe piața locală, a achiziționat o clădire nouă, care include hala de producție și birourile aflate pe strada Otto Rudolf, în Parcul Industrial Freidorf Timișoara.
“În ultimii 10 de ani de activitate, Continental a investit peste 50 de milioane de euro în fabrica noastră de conducte de aer condiționat și curele de transmisie în care a creat un număr mare de locuri de muncă. Investim constant în tehnologie cu scopul de a îmbunătăți calitatea proceselor și a produselor noastre. În plus, promovăm dezvoltarea noilor tehnologii de protecție a mediului, precum și cele de ergonomie”, spune Irina Szekeres, directorul general ContiTech din Timișoara.În Timișoara, compania are două unităti de producție. Una produce conducte din aluminiu pentru sistemele de aer condiționat, iar cealaltă produce curele de transmisie.

Odată cu achiziția, Continental își transferă o parte din activitățile sale de dezvoltare la Timișoara.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii