Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Industrie |
|

Containere cu 110 tone de deșeuri de cauciuc au fost descoperite în Portul Constanța Sud Agigea

Patru containere în care se aflau 110 tone de deșeuri de cauciuc, care urmau să fie exportate în Thailanda, au fost descoperite de autorități în Portul Constanța Sud Agigea.   
marfuri port

Polițiștii de frontieră, alături de lucrători vamali și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța, au descoperit patru containere cu cauciuc nevulcanizat în Portul Constanța Sud Agigea, potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă. Deșeurile urmau să fie exportate în Thailanda de o firmă din județul Olt care făcea activități de export, scrie News.ro.

“În urma verificărilor suplimentare, echipa de control a constatat că în containere se aflau încărcate de fapt 110 tone de deșeuri de cauciuc,  marfă care nu corespunde cu datele declarate și cuprinse în documentele folosite la autoritatea vamală”, a transmis Garda de Coastă. 

Comisarii Gărzii de Mediu nu au permis exportul și au decis că cele 4 containere să fie înapoiate societății exportatoare, din cauza conținutului lor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii