FacebookTwitterLinkedIn

Bogdan Voica (40 de ani) a absolvit Academia de Studii Economice din București, Secția Finanțe – Bănci, urmată de un masterat în Business Consulting la Universitatea București. Înainte de începerea activității pe piața imobiliară, consultantul a activat în companii precum Bancpost sau Deloitte.

În cei peste 15 ani de experiență pe piața imobiliară, Bogdan Voica a făcut parte din echipele sau a colaborat din postura de consultant independent cu Jones Lang LaSalle, John Taylor, Globalworth, Skanska Commercial Development și NEPI Rockcastle. Aceasta din urmă este ultima companie în care a activat înainte de numirea la conducerea Coldwell Banker România.

În această perioadă, consultantul imobiliar a asistat mai mulți dezvoltatori, de la investiția inițială până la închirierea sau vânzarea proiectelor dezvoltate, fiind implicat și în proiecte de revitalizare a distressed assets.

Adițional menținerii poziției de lider detașat pe segmentul rezidențial, avem ca obiectiv, în 2018, și dezvoltarea activității pe segmente de piață mai puțin explorate, în ultimul timp, de către Coldwell Banker în România, cum ar fi commercial property advisory, segmente unde Coldwell Banker este perceput, la nivel global, ca un agent preferat de investitorii imobiliari de talie medie”, a declarat Voica.

Coldwell Banker România a înregistrat în 2016, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifră de afaceri cumulată de 5,6 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active pe piața locală.

Compania este activă pe piața locală de 12 ani, iar, în prezent, este managerul și agentul exclusiv pentru peste 15 de proiecte rezidențiale din România, printre care Aviației Park, Baba Novac Residence, Belvedere Residences, Cosmopolis, Estic Park și Onix Park în București, Doppel Cristian, Sânpetru Residence și Transilvania Residence în Brașov și Belle Ville și Grand Hill Residence din Cluj – Napoca.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americană este deținută în prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin rețeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de țări cu peste 3.000 de birouri și are peste 86.000 de consultanți și brokeri.