FacebookTwitterLinkedIn

Construcția stadionului se apropie de intrarea în faza finală, iar în prezent se amenajează stratul suport pentru gazonul ranforsat sintetic și se lucrează intens pe zonele interioare.

Lucrarea va fi finalizată și predată beneficiarului în prima jumătate a acestui an și dispune de 14.224 de locuri. Stadionul Rapid are un nivel de clasificare international: UEFA IV.

În 2020, Construcții Erbașu, unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul construcțiilor de pe piața locală, a finalizat și lucrările pentru stadionul Steaua București.

Anul acesta, compania va finaliza lucrările pentru Sala Polivalentă Oradea și Sala Sporturilor din Mioveni. Alte lucrări ale grupului aflate în stadiul de execuție sunt: Arbo Residence, Marmura Residence (dezvoltator Prime Kapital), extinderea hotelului ibis Styles Bucharest Erbas și a magistralei 2 de metrou cu o nouă stație în zona Berceni, reabilitarea complexului Panduri al Universității București și restaurarea Palatului Nifon din București. Compania va demara în 2021 lucrările pentru Sala Polivalentă Tulcea și reamenajarea centrului istoric Deva.

Grupul deținut de Cristian Erbașu a finalizat 2020 cu o cifră de afaceri de circa 759 de milioane de lei, în creștere cu 8% față de 2019. În schimb, profitul net a scăzut la 4% de la 6% în 2019.

Creșterea cifrei de afaceri vine și ca urmare a rezilienței sectorului din care compania face parte. “Domeniul construcțiilor nu a fost la fel de afectat de pandemie ca alte domenii, fiind unul dintre puținele motoare pentru economia locală”, a declarat Cristian Erbașu, Proprietar al Con­struc­ţii Erbaşu şi Preşedintele Federaţiei Patro­natelor Societăţilor din Construcţii (FPSC).

În 2021, antreprenorul susține că investiția majoră în compania pe care o conduce “va fi la nivelul digitalizării și tehnologizării”

Sub umbrela Construcții Erbașu intră și o fabrică de lactate, situată în județul Dâmbovița. Nucet, brandul de produse lactate al familiei Erbașu și operată prin compania Erbalact SRL și-a pornit motoarele în 2013.