FacebookTwitterLinkedIn

„Suntem încântați să punem, împreună cu Orbis/AccorHotels, bazele primului proiect ibis Styles din București și sperăm că va avea un mare succes”, a comentat Cristian Romeo Erbașu, directorul general al Construcții Erbașu.

Noul hotel va fi amenajat într-o clădire existentă, care este situată în imediata vecinătate a cartierului de afaceri din București. Acesta se va alătura rețelei ibis Styles la mijlocul anului viitor, după renovarea completă. Hotelul va dispune de 96 camere, un restaurant, un bar, precum și o sală de conferințe.

Orbis este cel mai mare grup hotelier din Europa de Est și țintim poziția de lider și în România, una dintre cele mai dinamice piețe din regiune. România oferă o perspectivă excelentă pentru hoteluri cu branduri internaționale, atât în capitală, cât și în țară, cu un sprijin regional puternic din partea Orbis. Sosirea ibis Styles la București, o marcă internațională cunoscută și recunoscută, care oferă inovație și o nouă experiență hotelieră, confirmă dinamismul strategiei noastre de dezvoltare în România”, a declarat Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Ibis Styles este marca economică a AccorHotels, formând o rețea de aproape 400 de proprietăti în întreaga lume.

Foto: Ibis Styles Arad