Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Constantin Isvoranu

Avere: 8-9 milioane de euro Vârstă: 38 de ani Reşedinţă: Mehedinţi Domeniu: Transporturi

Constantin Isvoranu, cunoscut în Mehedinţi mai ales pentru afacerile pe care le derulează pe pieţele de transporturi şi de construcţii, este proprietarul companiei Alpha Construct Sistem. Anul trecut, firma care se ocupă de transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători a avut o cifră de afaceri de peste 13 milioane de euro şi un profit de 0,5 milioane de euro.

Compania lui Isvoranu are un număr de circa 330 de angajaţi. Aşa cum era de aşteptat, afacerile Alpha Construct Sistem au scăzut anul trecut pe fondul comprimării pieţei de transporturi. Cu un an înainte, Isvoranu a rulat 16,5 milioane de euro pe principala sa firmă din grup. Alpha Construct Sistem i-a furnizat acestuia un profit de 1,6 milioane de euro în 2008.

Pe segmentul de construcţii, Isvoranu lucrează în calitate de subcontractant la Complexul Energetic (CE) Turceni pentru groapa de cenuşă. Potrivit presei locale, el este un apropiat al reprezentanţilor PSD din Mehedinţi. Isvoranu este acţionar la şase firme, majoritatea fără rezultate notabile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii