Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Constantin Iacov

Constantin Iacov.jpg
Avere: 9-10 milioane de euro Vârsta: 39 de ani Reşedinţa: Bucureşti Domeniu: Imobiliare

Notorietatea lui Constantin Iacov a crescut simţitor atunci când a preluat conducerea clubului de fotbal FC Naţional. Potrivit afaceristului, în acel moment a renunţat la toate businessurile imobiliare pe care le controla, pentru a se dedica în exclusivitate fotbalului. Iacov nu a rămas prea mult timp la conducerea bancarilor, dar nu s-a rupt de tot de lumea fotbalului. A încercat în zadar să devină preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal la începutul acestui an, când a intrat în cursă împotriva „Naşului“ Mircea Sandu. Iacov a mai ieşit în evidenţă prin prisma conflictelor frecvente pe care le-a avut cu un alt personaj marcant din conducerea fotbalului românesc, Dumitru Dragomir.

Constantin Iacov a câştigat aproximativ cinci milioane de euro din vânzarea clubului FC Naţional. Între timp, clubul din Parcul cu Platani s-a desfiinţat, iar în momentul de faţă Iacov susţine că nu se mai ocupă cu afaceri imobiliare, ci doar intermediază investiţii pentru unele fonduri din străinătate.

Cum fotbalul nu mai este pe primul plan, cel puţin pentru moment, Iacov are mai mult timp la dispoziţie pentru vechea lui pasiune: iahturile. Milionarul este proprietarul unui luxos Sealine T60, pe care a plătit 2,5 milioane euro. La inaugurarea vasului, Iacov a făcut un adevărat tur de forţă, când a traversat Marea Adriatică, Ionică, Mediterană, Egee, Marmara şi Marea Neagră în doar nouă zile, alături de câţiva prieteni.

De asemenea, Iacov se declară pasionat de caii-putere. A absolvit cursurile de pilotaj ale şcolii lui Titi Aur şi spune că mărcile lui preferate de maşini sunt Aston Martin şi Porsche, pentru că îmbină luxul cu sportul. De altfel, Iacov a fost proprietarul primului autoturism Porsche GT3 vândut în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii