Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Consiliul Național al Elevilor solicită organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor de inspectori școlari și de directori

Consiliul Național al Elevilor solicită organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor de inspectori școlari și de directori, suspendate anul trecut de Ministerul Educației, concursuri care să evalueze în mod obiectiv abilitățile specifice necesare pentru ocuparea unor astfel de posturi, informează Radio România Actaulități.
profesor cu masca scoala pandemie

Astfel, în interesul învățământului nu vor mai reprezenta o practică des întâlnită și se vor evita numirile de la centru, care nu țin cont de adevăratele competențe manageriale ale candidaților, notează Radio România Actualități.

Mai mult, Consiliul consideră că reprezentanții elevilor trebuie să fie prezenți în calitate de observatori în comisiile de concurs pentru a asigura transparența.

În lipsa unor observatori independenți, integritatea întregului proces poate fi pusă sub semnul întrebării – mai scrie în comunicatul Consiliului Național al Elevilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii