FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, Autoritatea de Concurenţă invită persoanele fizice care beneficiază de astfel de servicii de comunicaţii electronice, să completeze până la data de 20 septembrie 2016, chestionarul online ce se află pe site-ul instituţiei.

Consumatorii vor avea posibilitatea ca în cadrul chestionarului să prezinte şi eventuale dificultăţi întâmpinate la achiziţionarea şi utilizarea acestor servicii. Ca urmare, este important ca persoanele care completează Chestionarul să fie implicate în procedurile de achiziționare și de utilizare a serviciilor de comunicaţii electronice în locurile unde sunt furnizate serviciile respective.

Parcurgerea Chestionarului durează aproximativ 10 minute şi necesită înregistrarea cu o adresă validă de e-mail. Datele personale sunt confidenţiale, iar informaţiile obţinute vor fi analizate de Consiliul Concurenţei în cadrul studiului privind serviciile de comunicaţii electronice furnizate la pachet.

Iată o mostră de întrebare din chestionarul Consiliului Concurenței:

Care sunt principalele motive pentru care nu aţi schimbat furnizorul? (se alege un singur răspuns)

– Am un pachet de servicii de care sunt mulţumit;

– Deşi nu am un pachet de servicii, beneficiez de reduceri pentru loialitate sau de alte avantaje (spre ex., dispozitive electronice la preţ redus/gratuit);

– Din comoditate;

– Nu cunosc oferte concurente mai atractive;

– Nu am altă variantă în zona în care locuiesc;

– Altele;

VEZI PUBLICITATEA VÂNDUTĂ DE ZIARELE LOCALE ȘI REGIONALE ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI 2016