FacebookTwitterLinkedIn

Anunțată la finele lunii ianuarie 2018, tranzacția este estimată la 80-100 de milioane de euro, potrivit unor surse din piața.

Unilever îşi desfăşoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate segmentele de produse alimentare, produse pentru casă și produse de îngrijire personală. 

Betty Ice, din Suceava, are ca principale activităţi producţia şi distribuţia de îngheţată industrială, respectiv distribuţia de produse alimentare congelate (fructe, legume, carne etc.). 

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege. Autoritatea de Concurență este interesată în obţinerea de observaţii şi puncte de vedere de la companiile terţe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa pe piaţă”, se scrie într-un comunicat de presă al CC.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise Consiliului Concurenţei prin fax, la nr. +4021 405 45 10, prin e-mail la adresa bunuri.consum@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, Corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 10 zile de la data prezentului anunţ.