Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul Proplast va prelua Omniform SA

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul Proplast preia, prin intermediul Nutripack SAS, grupul Omniform SA.
Consiliul concurentei

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul Proplast, Franța, va prelua, prin intermediul Nutripack SAS, grupul Omniform SA. Autoritatea consideră operațiunea o concentrare economică, ce urmează să fie evaluată, pentru a stabili compatibilitatea acesteia cu un mediu concurențial normal.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune reprezintă o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliului Concurenței. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, transmite Consiliul Concurenței.

Grupul Proplast este activ pe piața europeană, în principal, în sectorul producției de ambalaje din plastic rigid, dar desfășoară activități și în domeniul vânzării de pahare de plastic reutilizabile și în cel al producției de echipamente și instrumente necesare pentru injecția plasticului.

Grupul Omniform este specializat în producția de ambalaje, tăvi și blistere personalizate, în principal, pentru industrii alimentare. Omniform SA este prezent pe piața din România prin intermediul Duton Plast Muscel SA, care produce recipiente din plastic de unică folosință, destinate în principal industriilor alimentare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii